Stalehistoria…

November 6th, 2008

En fantastisk kund kom in med Stale´s vår/sommarkatalog 1998. I den finns det så sjuuukt smootha grejer, minns nån t.ex Axion Mariano-skon? 995:- Eller varför inte Axion Official, en storsäljare…även den för 995:- DC Syntax var fin, DC Plug var sjukt ful, És Koston 1vill jag ha igen och även És Muska….

Det roliga är att grejerna hade samma utpris som nu…de flesta skor låg på ca 1000:- och skates med grippa 749:-, tee´s på 269:- och långärmat mellan 5 & 800:-. Undrar vad kronan 1998 var värd jämfört med dagens krona? Den som vet eller orkar ta reda på´t får gärna hojta.

Vill någon bläddra i katalogen är ni välkomna in till Skell-butiken, den ligger och väntar på nostalgiska kommentarer!

SF 4 LIFE, BUTCHES!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

RSS | XHTML | CSS