Concrete…+ Homba Hombalito.

October 28th, 2008

Betongen ni vet….var visst inget konkret beslut det där “nejet” som jag jagade upp mig över igår. Tar tillbaka allt snick-snack om dåliga politiker och ollon tills vi fått ett klart besked. Förlåt Skell Kommun!

Homba handlade en Sessions Recon-jacka idag + en Sessions-mössa. Det är ju fantastiskt! Tänk att en kommunal-snigel kan klä sig så propert som i kläder från oss, det skulle behövas fler som han! Skötte sig ju ganska ok oxå, inget babbel om sexuella erfarenheter med tonåringar eller annat trams som bara upprör. Undrar om han känner sig underlägsen pga mitt vuxna sätt….tror fasen det.

Nu bjuds det kaffe på Stale Skell, välkomna!

Amen!

Edit: Glömde….SF 4 LIFE!!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

RSS | XHTML | CSS